RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DOVO wil zege op ONS Sneek goed vervolg geven

VEENENDAAL - Onder de nieuwe trainer Scott Calderwood boekte DOVO vorige week eindelijk weer eens een overwinning in de Derde divisie. Tegen SteDoCo moet komend weekend blijken over de 5-0 tegen hekkensluiter ONS Sneek een goed vervolg krijgt. "We gaan in elk geval ons stinkende best doen", laat Calderwood weten.

De opvolger van Gert Kruys kan tegen SteDoCo, dat wordt getraind door Frans Adelaar, niet beschikken over de geschorste Mourad Marbouh. Lars Middelwijk is een twijfelgeval.

SteDoCo staat op de elfde plaats in de derde divisie, vier plaatsen boven DOVO. Maar de ploeg van Adelaar is aan een wisselvallig seizoen bezig. In eigen huis werd even vaak gewonnen als verloren. DOVO maakte vorige week een einde aan een reeks van nederlagen.

DOVO verloor in de competitie nog nooit van SteDoCo. Vorig jaar werd het in Hoornaar 1-2. Twee jaar daarvoor, toern beide clubs elkaar troffen in de finale van de play-offs om promotie naar de Derde divisie, werd het in Hoornaar 1-0 voor de Veenendalers.

LIVE

SteDoCo - DOVO begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -