Volle ziekenboeg hindert Hercules

Ralph Hovestad is één van de afwezigen bij Hercules
Ralph Hovestad is één van de afwezigen bij Hercules © Geert Lommers
UTRECHT - In de laatste speelronde van de Derde divisie voor de winterstop gaat Hercules op bezoek bij de ongeslagen koploper OSS1920. Hekkensluiter Hoogland treft Groene Ster, dat zevende staat.
Hercules liet zich afgelopen zondag in eigen huis afslachten door Quick. De ploeg uit Den Haag won met 5-1 en Hercules slaagde er opnieuw niet in aansluiting te krijgen bij de middenmoot. Hoogland won voor de tweede keer dit seizoen, met 5-3 van Blauw Geel'38. Hoewel het gaatje met DEM kleiner is geworden, blijft Hoogland hekkensluiter.

HERCULES

Trainer Jochem Twisker van Hercules heeft te maken met een volle ziekenboeg. De afwezigheid van Dave Hensbergen, Matthijs Blijham, Ralph Hovestad en Wouter Kenemans maakt de klus in Oss er niet eenvoudiger op. Daarbij komt dat het ook nog onzeker is of Steff van Rooijen fit genoeg is om te starten.
OSS1920, dat onlangs op het nippertje met 2-1 won van Hoogland, is dit seizoen nog ongeslagen. De voorsprong van de Brabanders op nummer 2 HSC'21 isd zeven punten, en dan heeft OSS1920 ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld. Het is dus duidelijk dat Hercules niet als favoriet aan de aftrap staat.

HOOGLAND

Trainer Raymond Prins van Hoogland kan voor de thuiswedstrijd tegen Groene Ster weer beschikken over Frank Voorwald en Fouad Dahmadi. Stijn Mossink is er nog niet bij.
Hoogland won vorige week eindelijk weer eens en wil proberen de eerste seizoenshelft niet als hekkensluiter af te sluiten. Daarbij is het voor Hoogland te hopen dat Groene Ster al met de gedachten bij donderdag is. Dan speelt de ploeg, die in de vorige ronde VVV uitschakelde, voor de KNVB beker tegen AZ.

LIVE

De wedstrijden van Hoogland en Hercules zijn zondagmiddag live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.