Jong FC Utrecht speelt gelijk tegen FC Eindhoven, 2-2

© fcutrecht.nl
UTRECHT - In een vermakelijke wedstrijd op sportpark Zoudenbalch heeft Jong FC Utrecht met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Eindhoven. Er waren behoorlijk wat kansen over en weer, al was het alleen maar omdat beide ploegen verdedigend wel eens een steekje lieten vallen.
Al na zes minuten was het raak voor Eindhoven. Een bal over de Utrechtse defensie werd niet goed weggewerkt en Marcelo Lopes wist daarvan te profiteren. Hij tikte de bal over Fabian de Keijzer in het doel.
In de veertiende minuut wist Utrecht al weer op gelijke hoogte te komen. De bal kwam op de rand van de zestien terecht bij Justin Lonwijk, die via een Eindhovens been raak schoot, 1-1.
In de tweede helft duurde het iets langer voordat het net weer gevonden werd. In de 75ste minuut schoot Mohamed Mallahi raak voor Utrecht, 2-1. Maar binnen tien minuten stond het weer gelijk. Een corner kwam gevaarlijk voor het doel en Maarten Peijnenburg kon binnentikken: eindstand 2-2.
Jong FC Utrecht staat nu achtste in de eerste divisie.