RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Spakenburg blij met gepakt punt: "Maar we hoopten nog de drie punten te stelen"

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De spelers van Spakenburg knepen zaterdag hun handen dicht met het 2-2 gelijkspel tegen Rijnsburgse Boys. "Zij hadden zoveel positiewisselingen waardoor ze heel gevaarlijk waren", aldus doelman Leon ter Wielen van De Blauwen.

We wisten dat ze hoog druk gingen zetten"
Leon ter Wielen

Doelman Leon ter wielen had zaterdag genoeg te doen


"We mogen echt blij zijn met 2-2", sprak Ter Wielen na afloop. De sluitpost doorstond zaterdag letterlijk en figuurlijk een flinke storm. Het lukte Spakenburg uiteindelijk om een punt over te houden aan het duel met Rijnsburgse Boys. "We wisten wel dat ze hoog druk gingen zetten. We hebben nog wel gemengde gevoelens erover hoe we dat hadden moeten oplossen, we bleven de onderliggende partij."

Middenvelder Everton Pires Tavares was ook tevreden met het punt. Al hoopte hij stiekem op meer, helemaal toen zijn ploeg verrassend met 2-0 voor kwam te staan. "Misschien dwing je zo'n voorsprong wel af. Maar goed zij waren voetballend veel beter, we hadden vrij weinig te zeggen. Achteraf kan je blij zijn met 2-2."

Na de gelijkmaker begon Spakenburg opeens aan te zetten. "Ik denk niet dat het terecht was geweest als we zouden winnen. We zijn goed in de counter, dat is ons sterke punt. We hoopten nog die drie punten te stelen", aldus Pires Tavares.

Middenvelder Everton Pires Tavares: "Die 2-0 voorsprong was misschien niet terecht"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -