Vechtmachine Hoogland richt zich op en wint voor tweede keer op rij

© Menno Schilder
HOOGLAND - Hoogland heeft de zege van vorige week een goed vervolg gegeven. De ploeg van trainer Raymond Prins versloeg Groene Ster in eigen huis met 2-1. Hoogland speelde in de tweede helft goed en scoorde daarin twee keer.
De wedstrijd door de ogen van commentator Menno Schilder
Na een rustige openingsfase met weinig kansen kwam Hoogland op achterstand door onoplettendheid in de verdediging. Chefrino Eind profiteerde daarvan. Hoogland ging terecht met een 0-1 achterstand de rust in, want Hoogland was vooral de laatste twintig minuten voetballend minder.
Hoe anders was dat in de tweede helft. Groene Ster verloor de controle, mede door de strijdlust van Hoogland, dat via Oskar van Logtestijn vroeg op 1-1 kwam. De aanvaller had ook een belangrijke rol bij de 2-1 van Hoogland. Hij werkte de bal tegen een hand van een Groene Ster-speler, waardoor de thuisploeg een strafschop kreeg. Coen Heus schoot die raak. Hoogland kreeg grote kansen op meer goals, maar die vielen niet. Bijna werd dat fataal, Hoogland ontsnapte de laatste tien minuten een aantal keer aan de gelijkmaker.
12' Chefrino Eind [0-1]
49' Oskar van Logtestijn [1-1]
54' Coen Heus [2-1 pen.]