Ramselaar mist belangrijk bekerduel FC Utrecht, Bahebeck en Dalmau inzetbaar

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Bart Ramselaar moet donderdag de bekerwedstrijd van FC Utrecht tegen FC Groningen noodgedwongen missen. De middenvelder, die de laatste twee wedstrijden drie keer scoorde, is geblesseerd.
De Amersfoorter ontbrak ook op de afsluitende training van woensdag op Sportcomplex Zoudenbalch. Ook de Franse spits Jean-Christophe Bahebeck was afwezig tijdens de training, maar hij kan wel in actie komen tegen FC Groningen.
John van den Brom praat over Ramselaar, Bahebeck én Dalmau
"Bart is geblesseerd, dus hij gaat zeker niet spelen", is trainer John van den Brom kort en krachtig. "Van Jean-Christophe Bahebeck hopen we dat hij wel fit is, maar hij komt van ver. Drie wedstrijden binnen zeven of acht dagen... Zondag speelde hij goed, maar zijn herstel duurt iets langer dan de andere jongens. Hij is normaal gesproken inzetbaar, maar het was beter voor hem om niet te trainen."
Zijn herstel duurt iets langer dan de andere jongens
John van den Brom over Jean-Christophe Bahebeck
Ook de langdurig afwezige aanvaller Adrián Dalmau zit weer bij de selectie. "Hij is wel inzetbaar", aldus Van den Brom. "Zijn herstel is de laatste weken redelijk hard gegaan. Plus het feit dat hij fysiek ook getraind heeft met de medische staf. En hij is vrijgegeven door de staf. Ik kan hem meenemen voor het geval dat... Dat is een mooie bijkomstigheid voor hem en voor de ploeg. Het is een speler met extra kwaliteiten en die kunnen we altijd nodig hebben. Dat is de reden dat we hem meenemen."
Het duel van FC Utrecht op bezoek bij FC Groningen staat donderdagavond om 18.30 uur in het teken van de tweede ronde van de KNVB beker. De Domstedelingen zitten in een goede flow, na uitzeges op FC Groningen (0-1) en Heracles Almelo (1-3). In beide duels kwam Ramselaar tot scoren.
De wedstrijd FC Groningen-FC Utrecht in de KNVB beker is donderdag in zijn geheel te horen op Radio M Utrecht. De uitzending van Namen en Rugnummers begint om 18.00 uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.