RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gyrano Kerk over transfergeruchten: "De enige die me belt is mijn moeder"

1/2
UTRECHT - Gyrano Kerk leverde in de gewonnen bekerwedstrijd tegen FC Groningen (0-1) zijn elfde assist van 2019 af. Daarmee is hij nog maar één voorzet verwijderd van het clubrecord van Dave van den Bergh. "Ik heb nog één wedstrijd, hč?" greinst Kerk als reactie op de vraag op Radio M Utrecht of hij het record kan verbreken.

Het succes van de aanvaller heeft ook een keerzijde voor FC Utrecht. Tenminste sportief gezien, want het kan haast niet anders of Kerk heeft zich op de radar gevoetbald van clubs uit binnen en buitenland. "Of er belangstelling voor me is?" vraagt Kerk, "Ik heb echt geen idee. Dan moet je bij Jordy Zuidam (technisch directeur, red.) zijn. Die wordt meer gebeld dan ik denk ik. De enige die me regelmatig belt is mijn moeder", merkt Kerk gevat op.

Gyrano Kerk: "De enige die me belt is mijn moeder"


De jonge aanvaller is in ieder geval tevreden met hoe het de laatste tijd gaat bij FC Utrecht. "Het gaat de afgelopen wedstrijden wel aardig. Al had ik het gevoel dat ik in de eerste helft niet echt gezocht werd. In de tweede helft kom ik dan toch met die assist."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -