RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Zaalhockey vrouwen: Wisselende resultaten Kampong en SCHC

UTRECHT/BILTHOVEN - De hockeysters van Kampong en SCHC zijn met wisselende resultaten begonnen aan de hoofdklasse in de zaal. Kampong won en verloor zaterdag, SCHC speelde gelijk en verloor een duel.

KAMPONG
De vrouwen van Kampong begonnen met een duel tegen Amsterdam. De ploeg uit Utrecht won met 2-5. Lisa Gerritsen (2x), Elsie Nix (2x) en Mabel Brands zorgden voor de treffers aan de zijde van Kampong.

Het tweede duel van Kampong was tegen Rotterdam en werd met 2-3 verloren. Via treffers van Nix en Gerritsen kwam Kampong nog terug van een 0-2 achterstand naar 2-2. Uiteindelijk zorgde Elzekiek Landzee voor de Rotterdamse beslissing.

SCHC
De Bilthovense vrouwen van SCHC begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen Rotterdam. Rebecca Huijgens maakte de enige treffer van Stichtsche. Het volgende duel tegen Laren ging met 2-4 verloren. Lucca van der Hoorn maakte de twee treffers van SCHC.

STAND
Kampong staat na de eerste speelronde derde, met 3 punten uit twee duels. SCHC heeft 1 punt en deelt de laatste plaats met Amsterdam en Groningen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -