RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kampong wisselvallig bij begin zaalseizoen, winst en verlies voor SCHC

1/2
UTRECHT/BILTHOVEN - Het zaalhockeyseizoen voor de mannen is begonnen voor SCHC en Kampong. In Sportcomplex Valkenhuizen wist de Bilthovense club een van de twee wedstrijden te winnen in Poule A van de Hoofdklasse.

DRIE PUNTEN VOOR SCHC
De hockeyers van SCHC begonnen het zaalseizoen in de A-poule van de Hoofdklasse goed met een 3-2 zege op Venlo. Stichtsche wel twee keer een achterstand ongedaan maken, maar uiteindelijk bleken de goals van San Steins Bisschop, Jelmer Uildriks en Max Sweering genoeg voor de overwinning.

De tweede wedstrijd van SCHC ging met 3-1 verloren tegen Rotterdam. Het doelpunt van Max Sweering was slechts een eretreffer, want op dat moment stonden de Bilthovenaren al 3-0 achter.

KAMPONG WISSELVALLIG
De mannen van Kampong openden het seizoen in Arnhem met een sterk duel tegen Den Bosch. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd die eindigde in 8-4. Aanvoerder Derck de Vilder was met vier goals belangrijk voor de Utrechters.


In de tweede wedstrijd schoot Amsterdam tegen Kampong uit de startblokken, want binnen acht minuten was het al 2-0. Nog voor rust had Jelle Westendorp met twee goals de ruststand op 2-2 gezet. Toch verloor Kampong, omdat de hoofdstedelingen in de laatste tien minuten uitliepen naar 5-2.

Ervaren rot Sjoerd de Wert: "Ik voel mij wel thuis tussen de jonkies"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -