RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Van der Haar zesde in modderbad Namen

PROVINCIE UTRECHT - Veldrijder Lars van der Haar is bij de derde wereldbekerwedstrijd van dit veldritseizoen zesde geworden. De Woudenberger zag Mathieu van der Poel winnen. De tweede plaats ging naar Toon Aerts en derde werd CornÚ van Kessel, ploeggenoot van Aerts.

De Citadelcross in Namen werd onder loodzware omstandigheden verreden. Van der Haar en de andere renners hadden te maken met regen, blubbers en vrieskou, waardoor het parcours moeilijk begaanbaar was.

Lang was het de vraag of de Woudenberger wel van start kon gaan, omdat hij te maken had met rugproblemen. Zaterdag vertelde hij in gesprek met RTV Utrecht dat hij dolgraag wilde starten in Namen, dat bekend staat als een van de mooiste, maar ook zwaarste ritten van het seizoen. Uiteindelijk werd Van der Haar zesde.

Hij kwam een kleine twee minuten later binnen dan winnaar Van der Poel, die dankzij een hero´sche achtervolging toch nog als winnaar uit de bus kwam. Hij maakte een achterstand op Aerts - die ook nog pech had met een valpartij - goed en pakte zo zijn twaalfde overwinning in dertien veldritten.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -