Hoogland kiest tussen Van de Haar en Versluis

© SV Loosdrecht/Orange Pictures: Bewerking RTV Utrecht
HOOGLAND - Hans van de Haar of Roy Versluis wordt in juli de nieuwe trainer van derdedivisionist Hoogland. Die club zoekt een opvolger voor Raymond Prins, wiens contract na dit seizoen niet wordt verlengd.
Hans van de Haar bevestigt zijn kandidatuur tegenover RTV Utrecht. "Ik heb een tweede gesprek gehad. Ik heb gezegd dat ik het heel graag doe en dat ik het jammer vind als ze voor een ander kiezen." Als Hoogland voor een ander kiest, is dat Roy Versluis. Die is nu nog trainer van 2e klasser Loosdrecht. Die ploeg is bij het ingaan van de winterstop gedeeld koploper met Maarssen.

VERSLUIS

Roy Versluis is bezig aan zijn derde seizoen bij Loosdrecht. Hij eindigde als achtste en zesde in de 2e klasse en is nu dus gedeeld koploper. Daarvoor was hij vier jaar actief bij SC Woerden, waar hij drie jaar actief was in de 1e klasse. Hij verliet de club in 2017 toen die club stopte met zondagvoetbal en vrijwillig een stap terugdeed naar de 4e klasse op zaterdag.
Versluis heeft niet gereageerd op zijn kandidatuur in Hoogland. Het bestuur van de club wil niet reageren. "Zo lang wij er niet uit zijn, gaan we niet in op namen", zegt bestuurslid Marco Hadders.

VAN DE HAAR

Hans van de Haar maakte onlangs bekend dat hij de komende tijd druk is met een project in Miami. Dat hoeft een aanstelling bij Hoogland echter niet in de weg te staan. "Ik ben 20 juli terug in Nederland, dat is dus mooi op tijd om aan de voorbereiding te beginnen."
Oud-prof Van de Haar is momenteel bezig aan zijn tweede termijn bij FC Lienden, dat in dezelfde afdeling speelt als Hoogland. Hij was ook hoofdtrainer van Spakenburg en assistent-trainer bij FC Utrecht. Als prof speelde de Amersfoorter voor onder meer De Graafschap, Haarlem en FC Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.