RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Mark Imandt nieuwe hoofdtrainer van S.V. Lopik

LOPIK - S.V Lopik heeft beet: Mark Imandt wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer. De 38-jarige Utrechter tekent voor twee seizoenen.

"Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan bij het eerste elftal. We hebben de afgelopen periode goede gesprekken gevoerd over het voetbaltechnische beleid, de spelersgroep en de ontwikkeling van de juniorenteams", vertelt Imandt. "Ik ben tot de conclusie gekomen dat er een solide basis ligt die veel toekomstperspectief biedt."

Als voetballer kwam Imandt uit voor Muiderberg, Be Quick 1887, The Knickerbockers en Sporting '70. Imandt is op dit moment nog assistent bij Sporting '70 uit Utrecht.

Voorzitter van S.V. Lopik Robert Bakker is in zijn nopjes met de komst van Imandt. "Wij zijn ervan overtuigd dat wij met Mark Imandt een jonge, ambitieuze trainer hebben binnengehaald, die het in zich heeft spelers verder te helpen in hun ontwikkeling en stappen te maken met de spelersgroep. Op deze manier kunnen we op sportief vlak met een gerust hart naar de toekomst kijken. "


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -