RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Nieuwkomer Eindhoven bezorgt Spakenburg oefenwinst

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft een oefenwedstrijd tegen SDC Putten met 5-2 gewonnen. Het duel werd gespeeld tijdens een trainingskamp in Spanje.

De zege kwam niet echt makkelijk tot stand. Nadat SDC Putten, dat twee klassen lager speelt dan Spakenburg, op 0-2 was gekomen, zorgden Marlon Versteeg en Robin Eindhoven voor een 2-2 ruststand. Na rust kwam Spakenburg via opnieuw Robin Eindhoven op 3-2.

KEEPER SCOORT
Roy Castien maakte er vervolgens 4-2 van, waarna de debuterende 21-jarige doelman Jauke Beekhuis in de slotminuut een strafschop binnen mocht schieten en zo de eindstand op 5-2 bepaalde.

Tweevoudig doelpuntenmaker Robin Eindhoven is de voormalige spits van Koninklijke HFC. Hij werd twee maanden geleden door de Blauwen vastgelegd, nadat hij zijn contract bij een Cypriotische club had laten ontbinden. Eindhoven is na de winterstop direct speelgerechtigd voor de ploeg van Eric Meijers.

VAN DEN HOUTEN
Ook Thomas van den Houten, die formeel nog onder contract staat bij AFC maar mogelijk in de winterstop al naar Spakenburg komt, deed mee in de eerste van twee Spaanse oefenduels. Dinsdag volgt nog een vriendschappelijk duel tegen St. Josephs FC. Die club speelt in de hoogste divisie van Gibraltar en kwam dit seizoen nog uit in de voorronde van de Europa League. Daarin werd verloren van het Schotse Rangers.

Zaterdag hervat Spakenburg de competitie in de Tweede divisie met een uitwedstrijd tegen Koninklijke HFC, de club waar Robin Eindhoven tot de zomer onder contract stond..


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -