RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kemperman en Pieters niet met hockeyploeg naar Azië

UTRECHT - De Kampong-spelers Robbert Kemperman en Terrance Pieters reizen niet mee met de nationale hockeyploeg naar AziŽ, waar Oranje op 18 en 19 januari de eerste FIH Pro League wedstrijden van dit jaar speelt tegen India. Het duo van de Utrechtse club is geblesseerd. Sander Baart ontbreekt om dezelfde reden.

Zowel Robbert Kemperman als Terrance Pieters kampt met een peesblessure. De revalidatie verloopt voorspoedig maar het duo is voldoende hersteld om de lange reis en trainingsbelasting volledig aan te kunnen. De staf van Oranje heeft daarom besloten de drie spelers niet mee te nemen. Omdat de selectie uit 26 spelers bestaat heeft bondscoach Max Caldas geen vervangers zijn opgeroepen.

Het Nederlands Elftal traint in AziŽ eerst een aantal dagen in MaleisiŽ, waarna het team met twintig spelers doorreist naar India. Onder meer Kampong-speler Sander de Wijn keert dan terug naar Nederland. Hij is na een blessure wel trainings- maar nog niet wedstrijdfit.

Lars Balk, Jonas de Geus, Jip Janssen en Bjorn Kellerman van Kampong zitten wel bij de wedstrijdselectie, evenals Bilthovenaar Thierry Brinkman.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -