GVVV op jacht naar primeur bij Quick Boys

Wesley Goeman is geblesseerd
Wesley Goeman is geblesseerd © Orange Pictures
VEENENDAAL - Zonder de geblesseerde Wesley Goeman speelt GVVV zaterdag de uitwedstrijd tegen Quick Boys. De Katwijkers staan op de 15e plaats in de Tweede divisie, zes plaatsen onder GVVV. Quick Boys heeft acht punten minder dan GVVV en valt dit seizoen vooral op doordat het zo weining scoort: pas 16 keer. Alleen TEC doet het met 12 treffers nog slechter.
Het duel tegen Quick Boys betekent voor aanvaller Jesse van Nieuwkerk een weerzien met veel oude ploeggenoten. Hij stapte afgelopen zomer over van Quick Boys naar GVVV. Of hij op Nieuw Zuid in de basis staat is afwachten. GVVV-trainer Niek Oosterlee heeft een nagenoeg complete selectie tot zijn beschikking. Behalve Goeman ontbreekt alleen Martin van Eck, die revalideert van een knieoperatie.
De uitbeurt bij Quick Boys is in het verleden voor GVVV weinig succesvol geweest. Beide ploegen troffen elkaar negen keer in Katwijk en GVVV won nog nooit. Drie keer werd er gelijkgespeeld, de doelcijfers zijn 18-7 in het voordeel van Quick Boys.

LIVE

De wedstrijd tussen de nummers 15 en 9 van de Tweede divisie begint op 15.00 uur en is live te volgen voa Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.