RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV verliest eerste duel na winterstop bij Quick Boys

1/2
VEENENDAAL - GVVV heeft de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft in de Tweede divisie verloren. In het uitduel bij Quick Boys in Katwijk ging de ploeg uit Veenendaal met 2-0 onderuit.

Korte samenvatting Quick Boys-GVVV, door Mark Kloostra


TEGEN DE VERHOUDING
GVVV had in de openingsfase het veldoverwicht op Sportpark Nieuw Zuid, maar keek na een half uur spelen toch tegen een 2-0 achterstand aan. Quick Boys had als eerste de voordeel van de wind en beide goals waren dan ook mede gestuurd door de wind.

Tommy Bekooij schoot tegen de verhouding in de 1-0 op de borden. Hij wist een vrije trap binnen te schieten, buiten bereik van GVVV-keeper Johan Jansen. Die moest niet veel later ook vissen toen een corner van Sabir Acheffay in een keer het doel in vloog. Berry Powel dook nog onder de bal door, waardoor Jansen verrast werd: 2-0.

GVVV GOOIT DE HANDDOEK
Na de rust kon GVVV geen grote kansen creëren. Quick Boys deed dat wel. In de 63ste minuut pakte Jansen een inzet van Bekooij die mogelijk de wedstrijd had kunnen beslissen. Ondanks dat het verschil slechts twee doelpunten was, gooide GVVV de handdoek in de slotfase al in de ring.

GVVV wist de laatste partij voor de winterstop nog wel met 2-0 te winnen van Koninklijke HFC, maar kon die wedstrijd dus geen goed vervolg geven in het nieuwe jaar. Volgende week is GVVV vrij, de week erna gaat de ploeg op bezoek bij IJsselmeervogels.

De ploeg van trainer Niek Oosterlee staat in de stand in de middenmoot, met 24 punten uit 18 duels.

22' Tommy Bekooij [1-0]
25' Sabir Acheffay [2-0]


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -