RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Niek Oosterlee loopt leeg na verliespartij GVVV: "Ik kook van woede"

1/2
VEENENDAAL - De wisselvalligheid van GVVV doet veel met trainer Niek Oosterlee. De oefenmeester liep na afloop van de 2-0 nederlaag bij Quick Boys leeg tegenover verslaggever Mark Kloostra. "Dit zijn wij. Dit is GVVV. Hoge hoogtes, als je ons ziet spelen tegen PSV en Koninklijke HFC, en diepe dalen", zegt hij.

Luister hier naar het relaas (ruim 6 minuten) van Niek Oosterlee na Quick Boys-GVVV


"Het leek nergens op vanmiddag. In de tweede helft hebben we windkracht acht in de rug, maar we schieten niet op doel en blijven maar breien. Gras is anders dan kunstgras, maar we raken iedere bal kwijt. Geen enkel voordeel hebben we uit wind-mee gehad. Ik kan er niets anders van maken. Dit was gewoon slecht. Dit is echt typisch GVVV", aldus Oosterlee.

"Je verliest deze wedstrijd op twee standaardsituaties", blikt de trainer terug. "In de bespreking laat ik vijf keer een vrije trap van Tommy Bekooij ging. Ze krijgen één vrije trap en boem, die gaat erin. Ik laat zien hoe gevaarlijk ze zijn in de omschakeling en bij balverlies staan we vaak in ondertal. Dan speel je niet slim en ben je niet bezig om die wedstrijd naar je toe trekken."

Ik kook zeker van woede. Ik snap hier helemaal niets van. We hadden ze op 11 punten kunnen zetten, Quick Boys"
Niek Oosterlee

"Zij zijn echt geen wonderploeg. Ze winnen op twee standaardsituaties van ons, meer niet. Wij bakken er niets van. Eigenlijk verliezen we gewoon van onszelf."

Het verhaal van Oosterlee was nog niet klaar. "Ik kook zeker van woede. Ik snap hier helemaal niets van. We hadden ze op 11 punten kunnen zetten, Quick Boys. We moeten weg uit die onderkant, zeker met die gekke degradatieregels. Vandaag hadden we een kans om ze verder op achterstand te zetten. Ik word hier helemaal gek van. Het is zo zonde."

Aan stoppen denkt hij niet. "Ik blijf er gewoon mee doorgaan, want we halen wel gewoon hoge hoogtes en hele diepe dalen. Ik word daar soms echt gestoord van", zegt Oosterlee. Nu gaat GVVV op trainingskamp, omdat het volgende week vrij is. Het geplande duel met AFC werd eerder dit seizoen vervroegd en in de eerste seizoenshelft al gespeeld.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -