RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

SCHC geeft zege in slotseconde weg; Kampong verliest van Amsterdam

1/3
BILTHOVEN/UTRECHT - De hockeysters van Kampong en SCHC kwamen in het tweede zaalduel niet tot een overwinning. SCHC kreeg tegen Rotterdam in de slotseconde de gelijkmaker om de oren (2-2) en Kampong verloor in een doelpuntrijk duel van Amsterdam: 4-6.

In een aantrekkelijk duel waren de Bilthovense dames en de Amsterdamse opponent aan elkaar gewaagd. Toch leek SCHC er met de zege vandoor te gaan, toen Carmel Bosch vlak voor tijd de 2-1 maakte, nadat eerder Elzemiek Zandee al gescoord had. Het was echter Emma van Santbrink die Rotterdam in de absolute slotseconde toch nog een punt bezorgde: 2-2.

Elzemiek Zandzee over de dag van 'haar' SCHC in de zee


Eerder op de dag wist SCHC wel te winnen. Amsterdam ging met 4-0 over de knie; Carmel Bosch (2), Anna de Geus en Lucca van der Hoorn verschenen op het scorebord.

KAMPONG
Waar SCHC geen moeite had met Amsterdam ging Kampong in het tweede duel van de dag onderuit: 4-6. Ondanks treffers van Pam Imhof (2), Mabel Brands en Renee van Laarhoven waren trefzeker, maar ondanks die vier goals stonden de Utrechtse dames met lege handen.

Het eerste duel werd wel gewonnen door Kampong. Renee van Laarhoven en Pam Imhof scoorden beiden tweemaal en hadden daarmee een belangrijk aandeel in de 6-1 zege. Luna Fokke en Carlijn Tukkers waren ook trefzeker.

Verslaggever Menno Schilder sprak met Pam Imhof (Kampong)


RANGLIJST
SCHC staat na zes speelronden op de tweede plaats in Poule B van de Hoofdklasse. Kampong bezet plek 4.

ORANJE
Beide regioploegen misten een aantal spelers, doordat het Nederlands elftal dit weekend actief was op de Pro League in China. Zo moest SCHC het stellen zonder onder anderen Pien Dicke en Caia van Maasakker, terwijl aanvoerdster Malou Pheninckx bij Kampong ontbrak.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -