Yasar had zich debuut anders voorgesteld: 'Maar er zijn nog genoeg potjes'

© Orange Pictures
UTRECHT - Göhkan Yasar had zich zondag een aantal keer tot matchwinner kunnen kronen bij zijn nieuwe club Hercules. De aanvaller kwam een aantal keer in scoringspositie, maar het net werd tot zijn ergernis niet gevonden.
We hadden met 3-0 of 4-0 kunnen winnen
Gohkan Yasar
Hercules kreeg tegen Blauw Geel'38 kans op kans maar verloor met 1-0. "Ik heb niet veel van dit soort wedstrijden meegemaakt", aldus Yasar. "Ik sta hier echt met een rotgevoel. Ik heb heel veel zin om te voetballen, dat heb ik 90 minuten gedaan en 90 minuten lang waren we de bovenliggende partij. Vandaag gaan de kansen er niet in, dat reken ik mijzelf ook wel aan." Trainer Jochem Twisker: "Het is positief dat hij zo vaak in scoringspositie komt."
Yasar maakte in de winterstop de overstap van DOVO naar Hercules. Hij hoopt Hercules te behoeden van degradatie. "De afgelopen twee weken heb ik een ploeg gezien met een goed niveau en een goede mix van oud en jong."
Had geen angst dat we gingen verliezen
Jochem Twisker
Jochem Twisker wil na de nederlaag niet te negatief zijn

VERTROUWEN

Hercules is door de nederlaag verder afgezakt op de ranglijst. De Utrechters staan nu voorlaatste. "Als we elke week zo voetballen dan gaan we echt wel punten pakken", zegt Yasar. Twisker sluit zich daarbij aan. "Ik heb ze gezegd dat ze zichzelf geen verwijt hoeven geven. We hebben heel goed gevoetbald. Ik had er vandaag geen angst voor dat we gingen verliezen omdat we de wedstrijd echt onder controle hadden."
Volgende week neemt Hercules het op tegen FC Lienden dat de hekkensluiter is met één punt minder dan de Utrechters. "Het wordt steeds belangrijker om overwinningen te pakken. We laten goed voetbal zien vandaag, als dat niet eenmalig is dan maak ik me geen zorgen om degradatie. Volgende week moet er wel gewonnen worden", besluit Twisker.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.