RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoogland scoort onvoldoende: 'Hopen dat het eenmalig is'

HOOGLAND - Trainer Raymond Prins zag zijn Hoogland zondag met 1-2 verliezen van directe concurrent DEM en was daar allerminst tevreden over. "Het was vandaag onvoldoende, voetballend ondermaats", liet hij optekenen in gesprek met RTV Utrecht.

Het deed Prins - die met Hoogland dit seizoen voor het eerst in de Derde divisie speelt - weer denken aan de seizoensstart. "Toen hadden we het voetballend ook heel erg moeilijlk in balbezit. Voor de winterstop had ik het gevoel dat het een stuk beter was, maar vandaag was dat helaas niet zo. Laten we hopen dat het iets eenmaligs is."

Raymond Prins: "Dit was het Hoogland van het begin van het seizoen"


DEM, voor de speelronde van dit weekend nog hekkensluiter, klimt dankzij de overwinning ineens over Hoogland heen, naar plek 13 van de Derde divisie B. De oefenmeester was vooral teleurgesteld, maar bezorgd over de stand van zaken op de ranglijst is hij niet. "Want het staat allemaal zo dichtbij elkaar, dus dat zegt me niet zoveel."

De winterstop kwam voor ons op een verkeerd moment"
Lex Hienekamp

WINTERSTOP
Voor de winterstop kende Hoogland - met twee overwinningen en een gelijkspel - een sterke serie. De onderbreking kwam dan ook op een vervelend moment, erkende middenvelder Lex Hienekamp in gesprek met RTV Utrecht. Tegen DEM was er weinig meer te zien van de goede vorm. "De winterstop kwam voor ons op een vervelend moment, want we zaten in een goede flow."

Door de nederlaag verzuimde Hoogland afstand te nemen van de onderste plaatsen en staat het elftal weer met beide benen op de grond, denkt ook Hienekamp. "Dat kun je wel zeggen, ja." Komende week wacht opnieuw een belangrijk duel voor Hienekamp en zijn ploeggenoten, want dan gaat Hoogland op bezoek bij Westlandia.

Lex Hienekamp baalt van verdedigend aspect: "Dat moet er gewoon uit"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -