RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Spakenburg mag nog even niet aan Ajax denken

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Zaterdag rond 17.00 uur, dan mag het vizier voor Spakenburg op Ajax, komende woensdag in de Johan Cruijff Arena de tegenstander in de achtste finales van de KNVB beker. Tot die tijd moet de selectie van Eric Meijers zich focussen op ASWH, zaterdag om 15.00 uur tegenstander in de Tweede divisie.

LAAGVLIEGER

De ploeg uit Hendrik Ido Ambacht, met oud Herculaan en IJsselmeervogelsspeler Abderrahim Loukili in de selectie, staat laatste en heeft dit seizoen in uitwedstrijd nog geen enkel punt gepakt. Thuis tegen Spakenburg lukte dat wel: de promovendus begon de competitie tegen de ploeg van toen nog John de Wolf met een 1-1 gelijkspel.

Na een redelijke opening van het seizoen ging het vanaf half oktober bergafwaarts met ASWH. De laatste zege dateert van 5 oktober. Daarna leverden tien duels niet meer dat twee punten op.

BEKER

Beide ploegen troffen elkaar ook al in het bekertoernooi. De door Spakenburg met 2-0 gewonnen wedstrijd -dankzij twee treffers van Koos Werkman- was de laatste wedstrijd van John de Wolf, die die dag rond was gekomen met Feyenoord. Het was de tweede keer dat ASWH bij Spakenburg op bezoek kwam in het bekertoernooi. In 2016 wonnen de wit-zwarten op de Westmaat na verlenging.

BLESSURES

Eric Meijers kan weer beschikken over Argjend Selimi, die vorige week tegen Koninklijke HFC ontbrak vanwege een blessure. Roy Terschegget en Mike Vreekamp zijn aan het revalideren van een langdurige blessure.

Spakenburg kende na de aanstelling van Meijers een goede reeks, maar haalde uit de laatste drie duels slechts twee punten. De laatste zege, thuis tegen Quick Boys, was op 30 november. De Blauwen staan op de tiende plaats in de tweede divisie.

LIVE

Spakenburg - ASWH is zaterdag vanaf 15.00 uur live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -