RTV Utrecht zendt special uit over trainingskamp FC Utrecht

© Wessel van Leeuwen
UTRECHT - FC Utrecht was vorige week in voorbereiding op de tweede seizoenshelft op trainingskamp in Spanje. FC Utrecht TV maakte over deze week een speciale uitzending. Deze aflevering is vandaag te zien op RTV Utrecht.

LA MANGA

Net als vorig jaar verbleef de Utrechtse selectie van 4 januari tot 11 januari in het Spaanse La Manga, waar de voorbereiding op de tweede seizoenshelft werd afgewerkt. De ploeg van John van den Brom oefende daar tegen het Bayer Leverkusen van Peter Bosz, in de uitzending wordt onder meer teruggeblikt op dat duel.
Daarnaast was er aandacht voor middenvelder Adam Maher, die afgelopen zomer overkwam van AZ. Met hem werd aan de hand van een aantal fragmenten de eerste seizoenshelft besproken. Uiteraard komt ook trainer Van den Brom aan het woord over het verleden én de toekomst.
GÖRTLER
Een weerzien was er met Lukas Görtler. De aanvaller uit Duitsland verkaste afgelopen zomer bij FC Utrecht, maar was met FC St. Gallen - zijn nieuwe werkgever - eveneens in La Manga en sprak daar met FC Utrecht TV.
De uitzending is zaterdag om 17.00 uur voor het eerst te zien op RTV Utrecht en wordt daarna meerdere malen herhaald.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.