RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

URC blijft verliezen in kampioenspoule, Eemland soeverein in degradatiepoule

UTRECHT/AMERSFOORT - De rugbymannen van URC uit Utrecht hebben de achtste nederlaag op rij geleden in de kampioenspoule van de Ereklasse. Op bezoek bij Castricum werd met 36-19 verloren.

Door de verliespartij blijft URC hekkensluiter in de kampioenspoule, met één punt uit acht duels. Haagsche RC is voorlaatste, maar wel met zeven punten meer. Castricum is vierde in de stand.

Volgende week wacht een belangrijk duel voor URC. Dan komt Haagsche RC op bezoek. Bij winst zouden de Utrechters het gat verkleinen met de dichtstbijzijnde concurrent op de ranglijst.

EEMLAND BLIJFT ONGESLAGEN
In de degradatiepoule van de Ereklasse blijft Eemland het uitstekend doen. De rugbyploeg uit Amersfoort won de eerste zeven duels en wist in de achtste wedstrijd ook DSRC uit Delft over de knie te leggen: 57-12.

Met 40 punten uit acht duels is Eemland de eenzame koploper van de 'Trophy Poule' van de Ereklasse. Nummer twee is Dukes uit Den Bosch, met 30 punten uit acht wedstrijden.

Volgende week ontvangt Eemland op Sportpark De Bokkeduinen in Amersfoort de rugbyers van Oisterwijk Oysters. Die ploeg staat voorlaatste in de degradatiegroep.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -