Hercules verslaat dankzij aanwinst Yasar degradatieconcurrent

Hercules - FC Lienden
Hercules - FC Lienden © RTV Utrecht / Mark Kloostra
UTRECHT - Hercules heeft zondag op eigen veld hekkensluiter en FC Lienden verslagen. Mede dankzij twee twee treffers van de winterse aanwinst Göhkan Yasar werd het 3-0 voor de thuisploeg.
Verslaggever Mark Kloostra over de winst van Hercules
Na vijf minuten spelen wist Yasar de score te openen. De aanvaller profiteerde van het feit dat doelman Menno Heus van FC Lienden na een afstandschot de bal losliet. Yasar werkte de rebound binnen. Vorig week bij zijn debuut bij Hercules kreeg hij kans op kans maar lukte het hem niet om te scoren. Nu was het binnen vijf minuten raak voor de voormalig speler van onder andere DOVO.

OPNIEUW YASAR

De tweede helft kende een vergelijkbaar begin als de eerste helft. In de 47e minuut was het opnieuw Yasar die vanaf dichtbij de bal over de doellijn schoot: 2-0. Niet veel later verscheen ook de 3-0 op het scorebord. Jeffrey Vlug maakte de derde Utrechtse treffer vanaf de strafschopstip nadat een Herculaan was neergehaald.

RANGLIJST

Hercules verlaat door de winst de voorlaatste plek van de Derde divisie B en staat nu vijftiende. FC Lienden blijft de hekkensluiter van de competitie, Hoogland neemt de voorlaatste positie over van Hercules.
5' Göhkan Yasar [1-0]
47' Göhkan Yasar [2-0]
64' Jeffrey Vlug [3-0, penalty]