Pijnlijke nederlaag voor Hoogland

Westlandia - Hoogland
Westlandia - Hoogland © RTV Utrecht / Arnold Schenk
HOOGLAND - Hoogland heeft in de Derde Divisie B van directe concurrent Westlandia met ruime cijfers verloren. De ploeg van Raymond Prins ging in Naaldwijk met 5-2 onderuit.
Verslaggever Arnold Schenk over de nederlaag van Hoogland
Na iets minder dan een half uur spelen pakte de thuisploeg de voorsprong. Vince van der Knaap zette de 1-0 voor Westlandia op het scorebord. Vlak voor rust maakte Oskar van Logtestijn er 1-1 van. Hij mocht een strafschop nemen, die werd gestopt maar in de rebound werkte Van Logtestijn hem alsnog binnen.

GEEN GENADE

In de tweede helft had Hoogland niets meer in te brengen tegen de thuisploeg. Via Tyrone Owusu, Melvin Vissers(2x) en Desley Bransen stond het na 78 minuten spelen 5-1 in het voordeel van de thuisploeg. Henk Baum, wie anders, wist zeven minuten voor tijd nog wel de 5-2 op het scorebord te zetten namens Hoogland.

RANGLIJST

Hoogland zakt door de nederlaag naar de voorlaatste plek op de ranglijst. Het verschil met hekkensluiter FC Lienden is slechts twee punten. Het Utrechtse Hercules staat vijftiende met twee punten meer dan Hoogland.
25' Vince van der Knaap [1-0]
39' Oskar van Logtestijn [1-1]
63' Tyrone Owusu [2-1]
74' Melvin Vissers [3-1]
76' Melvin Vissers [4-1]
78' Desley Bransen [5-1]
83' Henk Baum [5-2]