Instellingen

Hoogland zakt weg op ranglijst: 'We laten elkaar allemaal vallen'

Raymond Prins
Raymond Prins © Orange Pictures
HOOGLAND - Hoogland-trainer Raymond Prins hoopt dat het tij snel keert bij zijn ploeg. In de Derde Divisie B is zijn elftal na de 5-2 nederlaag van zondag tegen Westlandia afgezakt naar de voorlaatste plek.
"Deze is wel pijnlijk", spreekt Prins tegen RTV Utrecht. "De eerste helft vond ik nog wel redelijk van onze kant. Na de 2-1 werden we heel kwetsbaar. Vervolgens is het in een tijdsbestek van zes minuten klaar", zegt de balende trainer.
Raymond Prins: "We moeten hard gaan strijden om de punten"
Hoogland zakt door de nederlaag naar de voorlaatste plek van de Derde divisie B. "We moeten als Hoogland zijnde dicht bij elkaar blijven. De tegenstanders zijn voetballend beter dat is wel gebleken, wij moeten gewoon heel hard werken."

AFWEZIGEN

Middenvelder Martijn Koelewijn baalt dat zijn ploeg te maken heeft met een gehavende selectie. Er zijn vaak afwezigen door blessures, schorsingen of privé-aangelegenheden. "Dat is lastig. Je bent met ploeg ergens aan begonnen en je wil ook trainen in de juiste formatie. Wij moeten nu een goede dag hebben willen we een winstpartij boeken", aldus Koelewijn. Opvallend was tegen Westlandia het ontbreken van doelman Sebastiaan Bruins. Hij was afgereisd naar Engeland om het duel Liverpool - Manchester United als toeschouwer bij te wonen. Surainy Carolus was zijn vervanger.
Martijn Koelewijn: "Deze keer waren we echt geen team"
Over het optreden tegen Westlandia was Koelewijn niet te spreken. "Niemand heeft goed gespeeld vandaag", zo zegt hij. "We laten elkaar allemaal vallen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.