RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Eric Meijers: "Als je met 7-0 verliest, ben ik teveel voetbaltrainer om te genieten"

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Eric Meijers kan in eerste instantie niet genieten van het optreden van Spakenburg tegen Ajax. Het affiche in de uitverkochte Johan Cruijff Arena moet nog indalen bij de trainer. "Over een paar dagen kom ik erachter dat ik heb genoten. Als je met 7-0 verliest, ben ik teveel voetbaltrainer om te genieten", zegt Meijers.

Eric Meijers: "Dan hoop je dat niet de dubbele cijfers gehaald gaan worden"


"Ik heb wel genoten van de eerste veertigminuten. Daarin geven wij niet veel weg", blikt de trainer terug. "We blokken een keer te laat en geven die goal weg. Uit het niets scoren ze daarna twee keer, en dat nekt je gewoon. Dan ga je de kleedkamer in en heb je geen geloof meer in een goed resultaat."

"Na rust gaan zij ook nog gasgeven en scoren ze snel drie keer, volgens mij binnen vijf minuten. Dan hoop je dat niet de dubbele cijfers gehaald gaan worden. 7-0 is wel een logische uitslag op het bord", vertelt Meijers, die met veel paracetamol op de bank zat vanwege een griepje.

Ook het moment van Vince Gino Dekker in de eerste minuut is Meijers niet ontgaan. "De eerste kans was voor ons. Eigenlijk is dat wel voor Vince Gino weggelegd. Wil je een kans maken in de Arena, dan moet die kans gelijk erin. We kunnen wel trots zijn op de eerste veertig minuten, maar daarna was het een grote rondo."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -