Spakenburg-speler Selimi over de rooie na reserverol tegen Ajax: 'In mijn eer aangetast'

Archief.
Archief. © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Argjend Selimi heeft per direct zijn spullen ingeleverd bij Spakenburg. De 23-jarige aanvaller voelt zich in zijn eer aangetast. Dat meldt De Bunschoter.
"Ik heb m'n tas ingeleverd", zei hij volgens de lokale krant toen Spakenburg na de bekerwedstrijd tegen Ajax (7-0) terugkeerde op de Westmaat. "Als je altijd alles hebt gegeven voor de club en er wordt je in de ArenA nog niet eens een invalbeurt gegund...dan voel je je alsof je in je rug bent gestoken en kun je er beter mee kappen."
Na afloop van het bekerduel stampvoette Selimi al door de catacomben van de ArenA. "Ik zag al mensen naar mij kijken met het idee: 'die zal wel boos zijn'. Maar mensen zouden eens moeten weten. Er hebben drie Spakenburgse jongens meegedaan: Youri Koelewijn stond in de basis en Jasper Beekhuis en Hero van Lopik vielen in. Maar ik had verwacht dat ik ook wel in zou mogen vallen."
Selimi vervolgt: "Je moet je eer hooghouden; maakt niet uit wat er gebeurt." Dat hem geen speeltijd bij de landskampioen werd gegund, vindt hij onvergeeflijk. "Het is niet zo dat er vooraf beloftes zijn gedaan, maar je verwacht wel nog in te mogen vallen. En zeker wanneer er dan gasten meespelen die net komen kijken en misschien over een half jaar ook weer weg zijn. Als ik in mijn eer word aangetast, vergeet ik dat nooit meer."
Trainer Eric Meijers had gisteravond wel weer de beschikking over Selimi, die vorige week tegen Koninklijke HFC ontbrak vanwege een blessure.
In oktober kwam de speler in het nieuws na een grove overtreding waarvoor hij vijf duels werd geschorst.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.