Overzicht van wedstrijden uit de hoofdklasse B

UTRECHT - IJsselmeervogels heeft op de Westmaat gedaan wat het moest doen. In de zaterdaghoofdklasse won de koploper met 4-0 van Geinoord. Jeffrey Winter, Bram Meurs en Christiaan Opschoor maakten de doelpunten voor IJsselmeervogels. Winter scoorde zelfs twee keer.
GVVV blijft in het kielzog van de koploper. De Veenendalers wonnen de lastige uitwedstrijd tegen Zwaluwen 30 met 1-0. Het enige doelpunt kwam op naam van Dennis van Meegdenburg. Ook de andere Veenendaalse ploeg pakte de volle buit. DOVO won thuis met 2-1 van Bennekom door doelpunten van Remco Pieterse en Marco van Rooijen.
Spakenburg won in de blessuretijd de uitwedstrijd tegen Jodan Boys. Ruben Wilson maakte de bevrijdende treffer. De overige doelpunten van Spakenburg kwamen op naam van Duncan van Moll en Donovan Mijnals.
IJsselmeervogels blijft koploper in de zaterdaghoofdklasse B met twee punten voorsprong op GVVV.
Spakenburg staat derde en staat vier punten achter 'de Rooien'. DOVO houdt door de zege aansluiting met de middenmoot.
Geinoord staat samen met Ajax onderaan met zeven punten uit tien wedstrijden. In de eerste klasse A van West 1 leed Sportlust 46 zijn eerste nederlaag van de competitie. De Woerdenaren verloren de uitwedstrijd van Young Boys met 1-0. Ondanks de nederlaag blijft Sportlust 46 koploper, maar het heeft slechts één punt voorsprong op Young Boys en Odin 59.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.