RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV versterkt zich met Joshua Patrick

VEENENDAAL - GVVV heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Joshua Patrick. De 33-jarige aanvaller tekent een eenjarig contract bij de Veenendaalse tweededivisionist.

Joshua Patrick komt over van het Ermelose DVS'33, waar hij sinds dit seizoen speelt. In de seizoenen daarvoor speelde de multifunctionele aanvaller onder andere voor DOVO, AFC Amsterdam en SV Argon. Patrick kwam bij zijn huidige club dusver tot tien competitietreffers.

MULTIFUNCTIONELE AANVALLER
Technisch manager Rob de Boer zegt met Joshua Patrick een multifunctionele aanvaller aan de selectie te hebben toegevoegd: "Joshua Patrick kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten. Hij maakt veel treffers en is volgend seizoen van absolute meerwaarde voor onze ploeg. Dat hij 33 jaar is, zegt mij niet zo veel." Joshua Patrick komt over van derdedivisionist DVS'33 Ermelo.

Joshua Patrick is de elfde speler die GVVV voor volgend seizoen heeft gecontracteerd. Het trok JoŽl van Wijk aan en verlengde met Philip Ties, Cornť Davelaar, Patrick-Prosper Fini, Tom Oostinjen, Mart de Jong en Johan Jansen. Robin Mulder, Jeremy de Graaf en Laurens van der Voort hebben nog een doorlopend contract tot medio 2021.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -