RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Monteiro: "De medische staf zegt dat het niet mijn kruisband is"

1/4
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels kan waarschijnlijk geruime tijd niet beschikken over Sanny Monteiro. De verdediger viel in de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles uit met een knieblessure.

"Twee weken geleden tegen HHC Hardenberg raakte ik geblesseerd aan mijn hamstring, maar ik herstelde boven verwachting snel", zegt Monteiro, als hij op krukken de kleedkamer uitkomt. Dat snelle herstel leverde hem tegen Go Ahead Eagles een invalbeurt op.

Sanny Monteiro: "Ik landde verkeerd. Ik hoord ook een knak"


"Ik voelde me gewoon fit maar bij het eerste luchtduel landde ik verkeerd. Ik hoorde ook een knak", vertelt Monteiro. "Maar ik zat vol adrenaline, dus ik dacht dat ik het wel weg zou lopen." Tot aan de negentigste minuut ging dat ook goed. "Maar toen bleven we vijf minuten praten en toen voelde ik dat-ie echt stijf werd."

Monteiro moest zich dus na vijf minuten in de verlenging laten vervangen. Zijn grootste nachtmerrie was op dat moment een kruisbandblessure. "De medische staf heeft mijn kruisband gecheckt en dat is het niet. We vrezen nu dat de meniscus beschadigd is." Wat er precies aan de hand is, moet uit onderzoek blijken.

 Het moment: Monteiro gaat naar de grond, maar krijgt geen strafschop Het moment: Monteiro gaat naar de grond, maar krijgt geen strafschop | Foto: Geert Lommers

STRAFSCHOP, OF NIET?

Monteiro speelde ook bij een ander moment een hoofdrol. Vlak voor tijd, bij een 1-1 stand, schreeuwde heel IJsselmeervogels om een strafschop, na een overtreding op de nummer 2 van de Vogels. "In de actie voelde ik dat er aan mij werd getrokken. Ik kon niet meer bij de bal, maar ik werd wel gehinderd."

Sanny Monteiro: "Ik kon niet meer bij de bal, maar ik werd wel gehinderd"


"Ik ben wel naar hem toegelopen en hij zei dat ik viel omdat ik niet meer bij de bal kon. Maar als ik wordt getrokken in de zestienmeter is het volgens mij gewoon een penalty.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -