RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gert Kruys in Een Berg Sport: 'Ik verwacht dat Tommy St. Jago speelt'


UTRECHT - Gert Kruys verwacht dat Tommy St. Jago vrijdagavond bij FC Utrecht in de basis zal starten als vervanger van de geblesseerde Willem Janssen. Dat zei de analist in het programma Een Berg Sport. Korneel Evers pleitte in zijn wekelijkse Ode zelfs hardop voor St. Jago.

De ode van Korneel


Tommy St. Jago debuteerde halverwege vorig seizoen vanuit de O19 in Jong FC Utrecht en speelde in totaal al 20 keer in de Eerste divisie. Bij het eerste zat hij dit seizoen een paar op de bank, tot een debuut kwam het nog niet.

 Tommie St. Jago heeft gescoord voor Jong FC Utrecht Tommie St. Jago heeft gescoord voor Jong FC Utrecht | Foto: fcutrecht.nl

FC Utrecht speelt vrijdag in de Galgenwaard tegen ADO Den Haag. Behalve voor Janssen moet John van den Brom ook vervangers opstellen voor de geblesseerden Bart Ramselaar, Adam Maher, Maarten Paes en Joris van Overeem.

Appie voorspelt een zege voor FC Utrecht


VERVANGER

Over het antwoord op de vraag of FC Utrecht een vervanger moet halen voor Janssen, die zes tot negen maanden langs de kant zal staan, bestond aan de tafel, waar ook Spakenburg-trainer Eric Meijers was aangeschoven om terug te blikken op het avontuur tegen Ajax, weinig twijfel. "Ja", klonk het eensgezind.

De deskundigen zouden kiezen voor St. Jago


Mogelijke vervangers bedenken was wat ingewikkelder. De twee meest genoemde namen lijken onhaalbaar. Ajax zal Per Schuurs niet willen verhuren en oud-FC Utrechter Mike van den Hoorn is bij Swansea City niet alleen basisspeler maar ook nog eens aanvoerder.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -