RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tom Menting per direct naar DOVO: 'Geen gemakkelijke klus'

1/2
VEENENDAAL - Tom Menting versterkt per direct de selectie van DOVO. De 25-jarige middenvelder komt over van FC Lienden en is in Veenendaal na Mitchell de Zwart de tweede aanwinst in deze winterstop.

Menting tekent bij DOVO, dat strijdt tegen degradatie in de Derde Divisie A, een contract voor anderhalf jaar. De oud-speler van Spakenburg maakte na aflopen seizoen de overstap naar FC Lienden. Daar speelde hij elk duel, maar toch besloot hij om te vertrekken.

Tom Menting: "Het is geen gemakkelijke klus, maar ook zeker niet onmogelijk"


"Ik had goed contact met Scott Calderwood", reageert Menting. "Hij benaderde mij vorige week, dus ik ben blij dat het snel aan de gang kon bij DOVO. Ik was niet klaar bij FC Lienden. Zij gaan aan het einde van het seizoen mee gaan stoppen, dus leek het mij een goede stap om richting DOVO te gaan."

DOVO maakte de transfer bekend tijdens de wedstrijd tegen ODIN'59. Die wedstrijd verloren de Veenendalers met 4-0. "Ik hoop dat ik nodig ben, maar 4-0 was iets vertekend. DOVO begon goed, maar daarna met 10 man doen ze het nog heel behoorlijk. Daarna werd het een lastige middag. We hebben vanmiddag alles rond gemaakt. Maandag zal ik nog wel met Calderwood spreken."

De degradatiestress is er nog niet in Veenendaal, maar penibel is de situatie wel. "Het is geen gemakkelijke klus, maar ook zeker niet onmogelijk. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in", aldus Menting.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -