RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Eemdijk is ongeslagen reeks en koppostie kwijt: 'Extra zuur'

1/3
PROVINCIE UTRECHT - Eemdijk verloor zaterdag niet alleen de wedstrijd van ARC met 0-1, de ploeg van Willem Romp raakte ook de koppositie kwijt en daarnaast werd de ongeslagen reeks van twaalf duels verbroken. "Vooral de manier waarop is vervelend", sprak trainer Willem Romp na afloop.

Je verliest niet de competitie"
Willem Romp

Trainer Willem Romp reageert redelijk nuchter op de nederlaag


"Wat moet ik erover zeggen? Het is zuur dat hij in de 80e minuut valt", vertelt aanvaller Jesper van Dalen na afloop. "Ze zaten er wel korter op dan wij. Vandaag was het als team gewoon niet goed genoeg. Ik speelde zelf ook niet goed." Trainer Romp zag dat ook. "We kregen heel weinig ruimte om te voetballen."

ONGESLAGEN REEKS
Eemdijk was bezig met aan een goede reeks. Het was 12 duels op rij ongeslagen. De laatste nederlaag was op 14 september tegen Genemuiden (2-0). "Het zat er een keer aan te komen, het maakt het wel extra zuur. Voor de spanning in de competitie is goed. We hadden natuurlijk het liefst een andere uitslag gezien."

Eemdijk is door de nederlaag de koppositie kwijt geraakt aan Staphorst. Het verschil tussen de nummer één en twee van de Derde divisie B is twee punten.

"Je moet je berusten op het feit dat je weer een keer verliest", spreekt Romp nuchter. "Je moet er niet te moeilijk om doen, je verliest namelijk niet de competitie. Ik vind het ook niet de minste ploeg. Het wordt nog een mooie competitie."

Jesper van Dalen: "Waren als team niet goed genoeg"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -