RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sportlust'46 maakt het spannend: 'Had al gespeeld moeten zijn bij rust'

1/3
PROVINCIE UTRECHT - Bij Sportlust'46 waren er opgeluchte gezichten na de 3-2 zege op directe concurrent AZSV. Naast dat de tweede plaats nu alleen in handen is van Woerdenaren, was ook het spel beter. "Vorige week kon niet, maar we hebben het goed rechtgezet", zegt verdediger Nick Verhagen.

Nick Verhagen: "Gelukkig trekken we hem over de streep"


"We begonnen heel goed. Het eerste half uur was echt goed van onze kant. Daarna speelden we een kwartier wat minder, maar we maken terecht de 2-0 na rust. Toch maken het onszelf knap lastig", aldus Verhagen. "Die wedstrijd had al gespeeld moeten zijn voor rust. Met 2-0 of 3-0 was het klaar geweest, gelukkig trekken we hem over de streep."

LOENEN GREEP IN NA NEDERLAAG
"Los van het resultaat wilde ik een Sportlust zien dat voor elke meter ging strijden", reageert trainer Patrick Loenen. "In de eerste helft hadden we meer goals moeten maken. Het had sowieso 2-0 moeten staan. In de tweede helft wisten we dat zij gingen drukken. Daarna maken we 2-0 en wordt het direct 2-1. Gelukkig maken we snel de 3-1, een fantastische goal. Maar hoe wij de 3-2 tegenkrijgen... Dat hebben we twee keer niet goed gedaan", doelt hij op de tegentreffers.

Patrick Loenen: "In de eerste helft hadden we meer goals moeten maken"


Na de 4-1 nederlaag van vorige week tegen Jodan Boys haalde Loenen drie spelers uit de basis. Die drie liet hij wel weer invallen. "Het wil niet zeggen dat ze er niets van gebakken hebben dit jaar. Ik heb ze niet gestraft, maar je moet altijd een bepaalde norm brengen in de dingen waar je niet voor goed hoeft te kunnen voetballen. Alles moet vol, als je dat niet doet dan geven we de ander een kans. Dat is een signaal, maar ik zie het niet als straf", aldus Loenen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -