RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoogland doet zichzelf de das om tegen EVV

1/2
HOOGLAND - Hoogland heeft wederom een nederlaag geleden in de Derde divisie B en wacht zo nog altijd op het eerste punt in 2020. EVV kwam op bezoek en won: 0-2.

Verslaggever Arnold Schenk over het duel


HEUS
Trainer Raymond Prins had niet de beschikking over Coen Heus. De 27-jarige aanvaller liep onlangs wederom een knieblessure op en vorige week werd bekend dat de ongelukkige Heus opnieuw kruisbandletsel had en lang uit de roulatie zal zijn.

Zoals wel vaker dit seizoen moest Hoogland toestaan dat de tegenstander de bal veelvuldig in bezit had en ook de beste kansen creŽerde. Toch leidde dat in de eerste helft niet tot treffers en werd er met een 0-0 tussenstand op het scorebord gerust.

RAZENDSNELLE TREFFERS
Hoe anders was dat na rust, toen de bal binnen een mum van tijd twee keer in het netje lag. Doelman Sebastiaan Bruins werd eerst gepasseerd door Reno Kochanowski, die zijn ploeg daarmee op 0-1 zette.

Amper ťťn minuut later was het alweer raak, toen aanvaller Bob Vankan vrijwel meteen na de aftrap profiteerde van onoplettendheid in de Hooglandse defensie en en de 0-2 voor zijn rekening te nemen.

Daarna was het gedaan met de vechtlust aan de kant van Hoogland, dat niet bij machte was de twee tegenslagen nog te boven te komen en voor de derde keer op rij verloor: 0-2.

RANGLIJST
Een tegenvaller voor Hoogland, dat ondanks een goede reeks voor de winterstop toch echt voor handhaving zal moeten spelen in de Derde divisie B. Op dit moment is het elftal van Prins de nummer 16 van de ranglijst.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -