RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Prins houdt vertrouwen in wederopstanding: 'Er zal weer een strijdbaar Hoogland staan'

1/3
HOOGLAND - Twee razendsnelle tegentreffers deden Hoogland zondag de das om tegen EVV (0-2), zag ook trainer Raymond Prins. Zijn ploeg, die normaal bekend staat om zijn vechtlust, kwam de 0-2 achterstand niet meer te boven en verloor daardoor uiteindelijk met dezelfde cijfers.

Raymond Prins in gesprek met Arnold Schenk


Trainer Raymond Prins was uiteraard teleurgesteld over de nederlaag - de derde op rij alweer - maar had ergens ook begrip voor de reactie van zijn ploeg. "Ik denk dat je vandaag tot de zestigste minuut een uitstekend Hoogland hebt gezien", aldus Prins tegenover RTV Utrecht. Daarna gaat het in korte tijd helemaal mis, als EVV de 0-1 en 0-2 binnen een paar minuten scoort.

KWESTIE VAN VERTROUWEN

"Eerst geven we een hoekschop weg, bij een bal waarvan ik dacht dat we die ook nog wel op een andere manier konden wegwerken. Daar krijgen we dan een goal uit tegen en bij de 0-2 is het vervolgens Comedy Capers. Dan zitten wij op dit moment wel een beetje in de fase van de competitie dat we het ook niet meer even omdraaien. Ik begrijp wel dat het vertrouwen dan een beetje weg is."

Het leek op een gegeven moment wel op Comedy Capers"
Raymond Prins

Ondanks de nieuwe tegenslag weigert Prins, die met Hoogland nu op plaats 16 staat, zich de put in te laten praten. "Dat heeft helemaal geen zin, want we weten zelf ook dat we in een lastige situatie zitten. In de eerste helft heb je een strijdbaar Hoogland gezien en dat zal er volgende week ook weer staan", besloot een hoopvol gestemde Prins in gesprek met Arnold Schenk.

Komende week is UNA de tegenstander van Hoogland in de Derde divisie B.

Frank Voorwald (Hoogland): "Was erg knullig vandaag"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht