RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Sportlust'46 en Loenen zetten streep door transfer Noslin

WOERDEN/UTRECHT - Tijjani Noslin is volgend seizoen toch geen speler van Sportlust'46. De aanvaller van Hercules gaf vorige week zijn ja-woord aan de Hoofdklasser uit Woerden, maar wil binnenkort meetrainen bij Tweede Divisie-ploeg Noordwijk. Trainer Patrick Loenen vindt dat afspraken niet nagekomen zijn en was er daarna snel klaar mee.

"Ik weet niet waar hij volgend jaar speelt, maar in ieder geval niet bij mij", is Patrick Loenen duidelijk tegen RTV Utrecht. Na het akkoord met Noslin leek alles in kannen en kruiken. Deze week zou de buitenspeler zijn contract bij Sportlust'46 ondertekenen.

Ik weet niet waar hij volgend jaar speelt, maar in ieder geval niet bij mij"
Patrick Loenen, trainer Sportlust'46

In dat contract zou Sportlust een clausule staan dat Noslin alleen mocht vertrekken naar een BVO, een profclub. Een tussentijdse overgang naar een andere amateurvereniging was uitgesloten. Maar binnen een week na het akkoord gaf Noslin aan dat Noordwijk interesse had getoond en dat hij daar begin februari mee ging trainen om een contract af te dwingen.

"Hij zei dat hij er eerlijk over was, maar daar heb ik helemaal niets aan", aldus Loenen, die vindt dat hij geflikt is door Noslin. De trainer zegt dat reeds gemaakte afspraken zijn geschonden, nog voor de samenwerking tussen speler en club daadwerkelijk begonnen is. Er is daardoor een streep gezet door de transfer van Noslin naar Woerden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht