RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV na twee voetballoze weken weer aan de bak

VEENENDAAL - Na twee weken zonder officiŽle wedstrijd mag GVVV zaterdag weer aan de bak in de Tweede divisie. De Veenendalers ontvangen op eigen veld Scheveningen, dat eerder dit seizoen op Houtrust met 1-0 werd geklopt.

GVVV speelde twee weken niet, omdat het duel tegen AFC van 18 januari al in het najaar werd gespeeld vanwege het jubileum van de Amsterdammers. Vorige week werd de wedstrijd tegen IJsselmeervogels uit het programma gehaald, omdat de Vogels op donderdag nog voor de beker moesten aantreden tegen Go Ahead Eagles.

GVVV gebruikte de voetballoze periode voor een trainingskamp in Marbella. Daar kwam de selectie van Niek Oosterlee zonder blessureleed van terug. Tegen Scheveningen ontbreken alleen de zieke Tom Oostinjen en de van een lange blessure herstellende Martin van Eck.
GVVV-Scheveningen begint zaterdag om 14.30 uur en is live in Namen & Rugnummers, op de 93.1FM. HISTORIE
Het is de zesde keer dat Scheveningen op bezoek komt bij GVVV en de 'Schollekoppen' wisten op Panhuis nog nooit te winnen. Eťn keer gingen de bezoekers met een punt de bus in, vier keer won GVVV. De Veenendaalse zege eerder dit seizoen op Houtrust kwam tot stand door een late treffer van Berry Powel.

Scheveningen staat 15e en verloor alle in 2020 gespeelde comeptitieduels. GVVV staat op de elfde plaats.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -