RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Spakenburg zonder Van den Houten naar Noordwijk

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Als eerste van de drie Utrechtse clubs in de Tweede divisie gaat Spakenburg zaterdag op bezoek bij Noordwijk. De promovendus staat op de negende plaats in de competitie, één plaats boven Spakenburg, dat eerder dit seizoen de thuiswedstrijd tegen Noordwijk met 2-1 won.

Noordwijk begon de competitie sterk en kende vervolgens een forse dip. Inmiddels is de ploeg van trainer Kees Zethof alweer vier duels ongeslagen. Daar was twee weken geleden wel een Houdini-act voor nodig. In de slofase tegen Rijnsburgse Boys werd een 1-3 achterstand omgezet in een 3-3 gelijkspel.

Spakenburg boekte dit seizoen pas één overwinning in een uitwedstrijd. Dat gebeurde in het eerste duel onder leiding van trainer Eric Meijers, uit tegen GVVV.
De aftrap van Noordwijk - Spakenburg is zaterdag om 14.30 uur. De wedstrijd is live te volgen op Radio M Utrecht in het programma Namen & Rugnummers.
Bij Spakenburg ontbreken de geblesseerden Thomas van den Houten (enkel) en Everton Pires Tavares (lies). Ook Argjend Selemi zit niet bij de wedstrijdselectie. Hij is teruggezet naar het tweede.

HISTORIE
In de geschiedenis van de Hoofdklasse, de Topklasse en de Tweede divisie speelden Noordwijk en Spakenburg 27 keer tegen elkaar. Twaalf keer won Noordwijk, negen keer trok Spakenburg aan het langste eind. In Noordwijk won de thuisploeg zes van de dertien duels. Spakenburg zegevierde vier keer op Duinwetering.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -