RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules wil punten in plaats van complimenten

1/2
UTRECHT - In de Derde divisie B ontvangt Hercules zondag Westlandia. Hoogland gaat op bezoek bij UNA. Zowel Hercules als Hoogland hebben de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie.
Staartploegen Derde divisie B
13 ADO'20 18 20 (25-28)
14 DEM 18 19 (23-28)
15 Hercules 18 18 (26-33)
16 Hoogland 18 16 (28-36)
17 FC Lienden 17 14 (14-32)

In de Derde divisie spelen de nummers 14 en 15 na afloop van de competitie promotie-degradatiewedstrijden tegen periodekampioenen uit de Hoofdklasse. De nummers 16 en 17 degraderen. Het is dus duidelijk dat Hercules en hoogland de puunten hard nodig hebben.

HERCULES
Hercules kreeg de voorbije weken complimenten voor het spel, maar pakte te weinig punten. Zondag tegen Westlandia moet dat anders gaan. De Naaldwijkers staan 12e en haalden uit de laatste twee duels zes punten.

Trainer Jochem Twisker kan weer beschikken over Tyrone Fonville. Conner BlŲte ontbreekt, evenals Wouter Kenemans. Dat duo is geblesseerd.

Hercules en Westlandia spelen voor de achtste keer in competitieverband (Topklasse en Derde divisie) tegen elkaar. Van de zeven voorgaande ontmoetingen won Westlandia er zes. De enige zege van Hercules was in het najaar van 2016. In Naaldwijk werd het toen 1-2.

 Jordan Kemp, terug van een schorsing Jordan Kemp, terug van een schorsing | Foto: Geert Lommers

HOOGLAND
Hoogland haalde in 2020 nog geen punt en kampt al weken met een krappe selectie. Tegenover de terugkeer van de vorige week geschorste Jordan Kemp en Dave Dekker, die vorige week werkverplichtingen had, staat het wegvallen van Martijn Koelewijn, Martijn Schildhuis en Tim van Iddekinge.

De thuiswedstrijd tegen UNA, dat op de negende plaats staat, leverde een 3-3 gelijkspel op.
Beide duels in de Derde divisie B zijn zondag live te volgen in Namen & Rugnummers bij Radio M Utrecht. In die uitzending ook live verslag van VVV Venlo - FC Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -