RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Clubicoon Den Hartog weg bij GVVV: ''Ik wil een nieuwe uitdaging zoeken'

VEENENDAAL - Wilco den Hartog is bezig aan zijn laatste seizoen bij GVVV. De 31-jarige aanvoerder, bezig aan zijn twaalfde seizoen bij de Veenendaalse tweededivisionist, kon met de technische commissie geen nieuw contract overeen komen.

NIET OVERTUIGD
Dat is jammer, vindt technisch manager Rob de Boer. "In Wilco verliezen we een absoluut clubicoon. Het is jammer dat hij vertrekt, maar ik ben ervan overtuigd dat wij het samen dit laatste seizoen waardig gaan afsluiten." Den Hartog stelt dat De Boer er niet in geslaagd is hem te overtuigen langer bij GVVV te blijven. "Er was bij wat twijfel, de gesprekken met de technische commissie hebben mij niet overtuigd om verder te gaan", stelt Den Hartog op de clubsite.

NIEUWE UITDAGING
De geboren Veenendaler speelt op een korte onderbreking na -toen hij de jeugd van Vitesse speelde- al zijn hele voetballeven voor GVVV. In twaalf seizoenen speelde hij meer dan 300 wedstrijden in GVVV 1. Den Hartog wil ook zeker nog niet stoppen. "Ik wil een nieuwe uitdaging zoeken op een hoog niveau, want ik ben nog fit, gemotiveerd. Ik vind dat mijn kwaliteiten een team beter kan maken en ik hoop bij een nieuwe club nieuwe successen te beleven."

OOK WEG
Behalve Wilco den Hartog vertrekt ook Wesley Goeman bij GVVV. Hij kwam afgelopen zomer over van VVSB en speelde maar ťťn seizoen voor GVVV. Jesse van Nieuwkerk, van wie het vertrek al eerder bekend werd, speelt volgend jaar voor Sparta Nijkerk.

CONTRACTVERLENGINGEN
Tegenover het vertrek van Den Hartog staan de contractverlengingen van Danny de Leeuw en Taoufik Adnane. De Leeuw is bezig aan zijn zesde seizoen op Panhuis en tekende voor twee jaar bij. Adnane verlengde zijn contract met ťťn jaar en begint na de zomer aan zijn elfde jaar op Panhuis.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -