GVVV voetbalt zich in tweede helft langs degradatieconcurrent Scheveningen

Robin Mulder opende de score
Robin Mulder opende de score © Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV heeft het thuisduel in de Tweede Divisie tegen Scheveningen met 4-0 gewonnen. De ploeg van trainer Niek Oosterlee ging doelpuntloos de rust in, maar wist in het tweede bedrijf de drie punten te veroveren.
In de eerste helft was doelman Johan Jansen, veelzeggend genoeg, de beste op het veld aan de zijde van GVVV. In de tweede helft moest GVVV aanvallend meer brengen. Dat gebeurde al snel. In de 48e minuut opende Robin Mulder de score uit een corner: 1-0. Het was nog de vraag of de bal de doellijn had gepasseerd, maar de grensrechter besloot dat het een geldig doelpunt was.

TWEE KEER TIES

Nog geen tien minuten later kwam ook de 2-0 op het scorebord te staan voor de Veenendalers. Na aangeven van Mart de Jong schoot Phillip Ties de bal binnen. Diezelfde Ties tekende twintig minuten voor tijd ook voor de 3-0. Na een assist van Berry Powel schoot hij de bal in de verre hoek.
In de laatste minuut van de wedstrijd werd de eindstand bepaald op 4-0. Na een rommelige situatie met GVVV'ers Jesse van Nieuwkerk en Berry Powel verdween de bal in het doel van Scheveningen. Het laatste zetje werd gegeven door een speler van Scheveningen.

RANGLIJST

Met de winst vergroot GVVV het gat met de degradatiezone tot negen punten. De Veenendalers staan nu tiende met 27 punten. Nummer vijftien Scheveningen heeft 18 punten.
48' Robin Mulder [1-0]
57' Philip Ties [2-0]
70' Philip Ties [3-0]
90' Eigen doelpunt [4-0]