DOVO neemt punt mee uit Barendrecht

Quincy Arends opende de score
Quincy Arends opende de score © DOVO/Jeroen van de Berg
VEENENDAAL - DOVO heeft in de Derde Divisie A gelijkgespeeld op bezoek bij Barendrecht. De tegen degradatie vechtende Veenendalers kwamen tot twee keer toe op voorsprong, maar het duel eindigde uiteindelijk in 2-2.
Het was Quincy Arends die na dertien minuten voetballen de 1-0 op het scorebord zette tegen de nummer zes van de competitie. De aanvaller van de Veenendalers zorgd met die treffer ook gelijk voor de ruststand.

DOELPUNTRIJK KWARTIER

Na rust vielen een stuk meer treffers. Na 58 minuten was de stand 2-2. Eerste maakte Ramy Salem de 1-1, vervolgens kopte Simon van Zeelst DOVO op 2-1 voorsprong en nog geen twee minuten later was het via Marouane Bakour alweer 2-2.

RANGLIJST

DOVO staat in de Derde divisie A op de vijftiende plek. Het gat met nummer zestien ONS Sneek is vier punten.
13' Quincy Arends [0-1]
51' Ramy Salem [1-1]
56' Simon van Zeelst [2-1]
58' Marouane Bakour [2-2]