RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kruys geniet van spannende titelstrijd: 'Zelf wel blijven winnen'

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - In de Tweede Divisie wist IJsselmeervogels zaterdag het gat met koploper HHC Hardenberg te verkleinen tot vijf punten. Trainer Gert Kruys van de Rooien geniet van de spannende titelstrijd, waar nog een zestal ploegen aan meedoen.

Winnen is lekker, nu nog goed spelen"
Gwaeron Stout

"De eerste helft waren we wat onrustig, in de tweede helft legden we wel een goed niveau op de mat", sprak Kruys na de 4-1 winst op hekkensluiter ASWH. "Zulke wedstrijden moet je winnen en dat wordt ook van ons verwacht. Dat maakt het soms wel lastig. Zij hebben hier niks te verliezen. Wij waren de favoriet, zij de underdog."

SPELVREUGDE
Gwaeron Stout tekende voor de derde treffer van IJsselmeervogels. De middenvelder hoopt dat de spelvreugde die hij en zijn ploeggenoten aan het begin van het seizoen lieten zien snel terugkeert. "Waar dat is gebleven? Dat is een goede vraag. We zijn er naar op zoek. Het is lastig te zeggen waar het aan ligt. Het is in ieder geval lekker dat we nu twee keer op rij winnen. Het is nog leuker als je daarbij ook goed speelt."

Mooi dat competitie zo spannend is"
Gert Kruys

Trainer Gert Kruys pakte in twee duels tot nu toe de volle buit


RANGLIJST
Een mooie bijkomstigheid was de 0-1 nederlaag van koploper HHC Hardenberg tegen Kozakken Boys. "Dat is goed, nu komen we weer dichterbij. We moeten wel zelf blijven winnen. Het is hartstikke mooi dat deze competitie zo spannend is."

Daarmee doelt Kruys op het feit dat koploper HHC Hardenberg 42 punten heeft en nummer zes Rijnsburgse Boys 36 punten. Daar tussen staan nog Katwijk, IJsselmeervogels, Kozakken Boys en AFC. "Hardenberg maakt de eerste misstap, dat is mooi", zegt Stout over de titelstrijd.

Gwaeron Stout zegt dat de hoop op de titel er in ieder geval is


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -