RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Regerend landskampioen SCHC veroordeeld tot nacompetitie tegen degradatie: 'Volgende week er weer staan'

1/2
BILTHOVEN - De mannen van SCHC moeten zich in de Hoofdklasse zaal in de nacompetitie zien te behoeden van degradatie. De Bilthovenaren eindigden na een spannende slotdag op de vijfde plek in poule A.

Verdedigend nog even aan de weg timmeren"
Thijs van Pelt

SCHC verloor het eerste duel van de dag met 7-5 van Oranje-Rood. Door de resultaten op de andere velden was winst in de laatste partij tegen Pinoké noodzakelijk.

Stichtsche begon goed en kwam met 5-2 voor, maar Pinoké herpakte zich en knokte zich naar een 6-5 voorsprong. Max Sweering maakte nog de 6-6 namens SCHC, maar dat was niet voldoende om de play-offs te ontlopen.

SCHC is vijfde geworden met 13 punten. Nummers drie en vier (hdm en Oranje Rood) hadden twee punten meer. Volgend weekend worden de play-outs om degradatie afgewerkt. "We hadden de play-outs graag ontlopen, maar het zat er niet in", spreekt SCHC-er Thijs van Pelt na afloop. "We moeten er volgende week weer staan."

Van Pelt is niet bang voor volgende week. "Het is jammer dat het nu niet is gelukt maar heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen. We scoren genoeg, alleen verdedigend nog even aan de weg timmeren."

Vorig seizoen wisten de mannen van SCHC zich nog te kronen tot landskampioen in de zaal.

SCHC-er Thijs van Pelt is niet bang dat hij en zijn ploeggenoten degraderen


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -