RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hattrickheld Yasar goud waard voor Hercules

1/2
UTRECHT - Hercules heeft een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om handhaving in de Derde divisie B. De ploeg van Jochem Twisker ontving directe concurrent Westlandia en won mede dankzij drie treffers van Gökhan Yasar: 3-2.

Verslaggever Arnold Schenk over de zege van Hercules


Al na twee minuten kon er gejuicht worden door alles en iedereen die Hercules een warm hart toedraagt, toen winteraanwinst Gökhan Yasar voor de openingstreffer tekende namens het elftal van Twisker.

DUPLAN
Na een onstuimige openingsfase was het Westlandia dat langszij kwam. Uitgerekend de 36-jarige Édouard Duplan - jarenlang speler van FC Utrecht - deed Hercules pijn, door de 1-1 voor zijn rekening te nemen namens Westlandia.

Nadat er gerust werd met een gelijke stand was het na de pauze opnieuw Yasar die zijn klasse toonde aan de kant van Hercules. Via een knappe actie speelde hij zichzelf vrij, waarna hij zelf ook maar besloot af te ronden: 2-1.

DRIE KEER YASAR
Tien minuten voor tijd leek Westlandia-speler Melvin Vissers de Hercules-missie iets eenvoudiger te maken, toen hij zijn tweede gele kaart ontving en dus kon inrukken, na een charge op uitblinker Yasar. Niets bleek minder waar, want nadat Yasar zich kroonde tot hatrickheld aan Hercules-zijde, was het vrijwel meteen Westlandia dat tekende voor de 3-2, via invaller Gio Serbony.

Na een spannende slotfase met kansen aan beide kanten werd er uiteindelijk afgefloten en kon er gejuicht worden op sportpark Voordorp.

RANGLIJST
Hercules pakt drie hele belangrijke in de strijd om handhaving in de Derde divisie B. Het nadert nummer 12 en tegenstander van zondag Westlandia op de ranglijst. De Utrechters hebben nu 21 punten en kunnen even opgelucht ademhalen.

2' Gökhan Yasar [1-0]
15' Édouard Duplan [1-1]
52' Gökhan Yasar [2-1]
86' Gökhan Yasar [3-1]
88' Gio Serbony [3-2]


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -