RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoogland-trainer Prins baalt: 'Na zo'n wedstrijd hoef je even niks te zeggen'

1/3
HOOGLAND - De nederlaag van Hoogland (2-1) tegen UNA valt trainer Raymond Prins zwaar. Zijn ploeg stond lang met 1-0 voor. "Na zo'n wedstrijd hoef je even niks te zeggen, dat komt dinsdag wel weer", aldus de oefenmeester.

We hadden de trekker gewoon moeten overhalen"
Raymond Prins

Trainer Raymond Prins baalde enorm van het resultaat


"Ik vond ons een prima eerste helft spelen, we hadden ook de beste kansen en waren gevaarlijker", spreekt Prins tegen RTV Utrecht. In de 13e minuut kwam Hoogland op 1-0 voorsprong via een strafschop, maar door treffers in de 79e en 81e minuut (ook via een penalty) van UNA verloor het. "Ook vlak na rust hadden we de beste kansen, maar we maken hem niet."

PENALTY
De twee strafschoppen waren niet onomstreden. "Zij maken de 1-1 en ja, dan valt die penalty, wat moet ik daarvan zeggen", zegt de aangeslagen trainer. "Eerst schudt de scheids nog nee, maar hij geeft hem toch. Ik had wel het idee dat als hij ook maar even de kans had om hen ook een penalty te geven hij dat zou doen." Doelman Sebastiaan Bruins is duidelijk over de twee strafschoppen. "Het was absoluut geen penalty. Bij onze eigen penalty had ik ook het idee dat het er geen was, dus die strepen we tegen elkaar weg."

We zitten in de hoek waar de klappen vallen"
Sebastiaan Bruins

Prins baalt ervan dat zijn ploeg de wedstrijd niet in het slot wist te gooien. "Wij hadden gewoon die trekker over moeten halen." Doelman Bruins sluit zich daarbij aan. "Het is echt heel zuur. We probeerden vandaag iets aanvallender te spelen en dat pakte wel goed uit. Maar we zitten in de hoek van de klappen."

RANGLIJST
Vorig seizoen promoveerde Hoogland van de Hoofdklasse naar de Derde divisie. "Dat was natuurlijk een sprookje. We moeten nu gaan zien waar het schip strandt", aldus Bruins. Hoogland staat voorlaatste met slechts één punt meer dan hekkensluiter FC Lienden en vier punten minder dan nummer vijftien DEM.

Doelman Sebastiaan Bruins na afloop van de nederlaag


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -