RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vreugde bij Hercules na zwaarbevochten zege: 'Hij heeft iets wat wij misten'

1/3
UTRECHT - Na weken van goed voetbal, pech en bovenal veel frustratie kon er eindelijk gejuicht worden bij Hercules. Het elftal van trainer Jochem Twisker boekte een zwaarbevochten 3-2 zege op Westlandia en dat zorgde voor vreugde en opluchtig bij de Utrechters.

Jochem Twisker in gesprek met Arnold Schenk over de gewenste zege en uitblinker Gökhan Yasar


Gevierde man aan de kant van Hercules was Gökhan Yasar. De winteraanwinst - hij kwam over van DOVO uit Veenendaal - nam alle drie de treffers voor zijn rekening. "Hij loopt hier nu vier wedstrijden en heeft er nu zeven inliggen, als ik me niet vergis", aldus een blije Twisker. "Dat is wel echt iets wat we ontbeerden."

De hoofdrolspeler zelf, Yasar dus, bleef nuchter onder alle lofzang. "Het was een wedstrijd waar alles inzat", verteld hij aan RTV Utrecht. "Een rode kaart, veel goals, maar ook lastige omstandigheden; veel regen en wind." De 30-jarige Yasar wordt met de week fitter en speelt met veel plezier bij de Utrechtse Derde divisionist. "Want we spelen goed voetbal, waardoor ik veel in de zestien kan komen."

Als we dit weten vast te houden gaan we nog veel punten pakken"
Gökhan Yasar

Komend weekend staat de regioderby én degradatiekraker tegen Hoogland op het programma. "Is dat zo?", vroeg Yasar. "Als we dit weten vast te houden gaan we nog veel punten pakken. Tegelijkertijd denk ik ook dat het er veel meer hadden kunnen zijn."

Grote vraag is natuurlijk of Yasar ook komend seizoen op sportpark Voordorp te bewonderen is. "Ik voetbal nu lekker dichtbij huis, Hercules zit op tien minuten rijden. Ik ben er niet echt mee bezig, ben dertig jaar en voel me fit. Dat is voor mij nu het belangrijkste", aldus de goaltjesdief.

Hattrick Gökhan Yassar na zijn uitstekende optreden namens Hercules


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -