RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Rick Louw stopt, Handbal Houten op zoek naar nieuwe coach

HOUTEN - The Dome/Handbal Houten moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe coach. Rick Louw, de huidige coach van de ploeg die dit seizoen debuteert in de BENE-League, heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen bij Houten.

Louw geeft aan zijn werkzaamheden bij Houten niet langer te kunnen combineren met zijn gezein en zijn functies als bondscoach van Oranje U18 en talententrainer op de HandbalAcademie.

Rick Louw werd in 2017 trainer/coach van Handbal Houten.Onder zijn leiding werd het eerste herenteam van Houten voor het eerst in de historie van de club Nederlands Kampioen in de Eredivisie. Een jaar later herhaalden Handbal Houten en Louw die prestatie, waarna de club promoveerde naar de BENE-League.

Op dit allerhoogste niveau staat de Houtense ploeg na een uitstekende start op een ÚÚn-na-laatste plaats. Hiermee stevenen zij af op het spelen van play-offs voor handhaving op dit niveau. Louw en de mannen van The Dome/Handbal Houten zijn vastbesloten ook dit seizoen positief te eindigen en zetten vol in op lijfsbehoud.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -